top of page
Zoeken

Waarom je nu misschien al je goede voornemens voor dit jaar wil opgeven.

Ken je het? Bloed, zweet en tranen voor het schrijven van die eerste post; en dan, 5 likes. Twee weken lang 3 keer naar de fitness gaan, en geen verschil zien. Die nieuwe methode proberen met je kids; en NOG MEER woede-uitbarstingen 🤯🤯🤯.


Dat is het punt. Het punt waarop het merendeel van de vrouwen opgeeft want ‘het levert toch niks op’. Maar niet jij. Want jij bent hier en als deel van deze pack begrijp je intussen dat niks direct werkt. Dat groei en verandering zijn zoals een raketlancering: die eerste kilometers vooraleer de raket uit de atmosfeer komt zijn de allerlastigste: dan moet er ongelofelijk veel energie worden gestoken om de raket opwaarts te laten stijgen. Maar eens ze de atmosfeer voorbij is gaat het vanzelf.


Iets uit stilstand in beweging brengen vraagt energie. Soms (vaak) veel energie. En het doorzettingsvermogen om opnieuw en opnieuw en opnieuw te blijven proberen en te blijven opdagen.


Waar 90% van de vrouwen opgeeft, is als ze geen onmiddellijk resultaat heeft. Maar geen enkel groot succes of lang termijn verandering happens overnight. Het vraagt proberen en opdagen en opnieuw proberen en opnieuw opdagen, en dan een aantal juiste vragen stellen; bijsturen en opnieuw opdagen.


Doe jezelf het plezier dit jaar om doorzettingsvermogen te ontwikkelen, en te leren niet op te geven van zodra het tegenzit of niet helemaal lukt zoals je wilt of had gehoopt.


Je kunt niet goed worden zonder eerst beginner te zijn: elke succesvolle persoon, op welk vlak dan ook, was eerst een beginner. Iemand die heel veel energie moest steken in iets, om heel weinig return te hebben.

Dus hang in there babe. Leer voor jezelf te supporteren, niet zozeer op basis van de resultaten die je neerzet, maar op basis van de moed, energie en intentie waarmee je dag in dag uit opdaagt voor je doel. En dan zul je zien; sooner rather than later, zal de bal aan het rollen gaan; zal er beweging komen op het vlak dat jij in beweging wil brengen en zul je resultaten beginnen zien.


Maar niet direct. Nooit. En dat is de wijsheid die de oude vrouw ons leert: geduld en doorzettingsvermogen (versus het ongeduld en de wispelturigheid van de jonge, ongeïnitieerde vrouw die dan maar snel een ander doel gaat zoeken voor zichzelf).


Be in it for the long run, the real change en de doelen die je echt wil verwezenlijken dit jaar. En leer doorbijten, zelfs als er in het begin niks of amper iets lijkt te bewegen. Ik ben er om voor jou te cheeren 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️, via deze posts, de podcast en het membership. Dus telkens wanneer je wilt opgeven, kom eerst even snuisteren bij Wolvin en ik beloof je dat je nieuwe energie, motivatie, inzichten en tools zult vinden om terug verder te gaan.


Voorwaarts, altijd,


NathP.S.: is je doel om het komende jaar meer te bewegen, gezonder te zijn, en meer energie te hebben ? Zorg dan zeker dat je tegen maart in het membership zit, zodat je kan meedoen aan de MOVE YOUR MARCH challenge.

(Want weet je nog, de 3 C's van Change: Coaching (check, we hebben onze eigen personal trainer die een hele maand trainingsschema's uittekent voor elk niveau), Community (check, doe samen met een tientallen andere vrouwen mee aan de challenge en laat je door hen motiveren), en Consistency (check, ontvang wekelijks je schema met de nodige motivatie om consistent te blijven doordoen en opdagen).

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page