top of page

KEYNOTES

en lezingen op aanvraag

Op zoek naar een spreker om je event vol vuur te starten, af te sluiten of gewoon aan te vullen? Bij Wolvin ben je aan het juiste adres. Keynotes, lezingen en workshops vanuit de verschillende thema's die ook in de podcast aan bod komen (women empowerment, (persoonlijk) leiderschap en mindset) worden op maat van uw specifieke vragen, noden en publiek gecreëerd. 

Nathalie brengt met Wolvin een mix van ervaring als spreker en begeleider van groepen, en tegelijk ongelofelijk veel passie voor de thema's die ze aansnijdt om zo een onvergetelijke keynote of lezing te voorzien. 

Nath teaching.jpg

Diepgaand & vernieuwend

Klaar met de same old same old keynotes die we intussen allemaal al wel eens gehoord hebben? 

Wolvin snijdt thema's als women empowerment, (persoonlijk) leiderschap en mindset aan vanuit een bewust andere hoek, durft het gesprek echt te openen en diep te gaan, zodat de keynote werkelijk dingen in beweging brengt. 

Humor

We leren het best als we ook een beetje plezier hebben onderweg. Daarom is humor nooit ver weg in de lezingen en keynotes van Wolvin. Ze maken soms stevige thema's net iets lichter verteerbaar, en vooral menselijk, herkenbaar en daardoor ook haalbaar om mee aan de slag te gaan. 

016_Workshop_Manon_Export_S40.jpg
007_Workshop_Manon_Export_S40.jpg

Verbinding

Keynotes, lezingen en workshops van Wolvin werken verbindend. In de eerste plaats met jezelf: ze brengen je terug bij jezelf, zodat je helder wordt over waar je meer van wil (doen) en waar net minder, zodat je leven weer in beweging komt. 

Maar de Wolvin lezingen brengen ook mensen met elkaar in verbinding. Door de authentieke, no-nonsense manier waarop de keynotes worden gegeven, wordt een setting gecreëerd waarin deelnemers zich veilig voelen om zich open te stellen naar elkaar. 

Wat deelnemers zeggen

"Zelden iemand met zoveel vuur, passie en overtuiging horen praten." 
- Renaat
bottom of page