top of page

PRIVACYBELEID

Privacyverklaring

Algemene informatie

  • WOLVIN – hello@wolvin.be – BE0840.612.193

  • Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking.

  • Om u aan te melden voor de nieuwsbrief moet u expliciet het daarvoor dienende formulier indienden. Uw mailadres wordt toegevoegd aan een mailing lijst, waarvan u ten allen tijde geschrapt kan worden door eigen actie of door mijn actie (mailen naar hello@wolvin.be). Dit is een marketingdoeleinde.

  • Voor verzending zijn uw adresgegevens en naam noodzakelijk, evenals uw mailadres zodat de track & trace code van het pakket verstuurd kunnen worden. U hebt altijd het recht vergeten te worden. Hiervoor kunt u gemakkelijk een mail sturen naar hello@wolvin.be met reden tot vraag van verwijdering van gegevens. Dit is een uitvoering van een overeenkomst. Het niet verstrekken van persoonsgegevens bij een bestelling, leiden ertoe dat de bestelling niet kan plaatsvinden.

Persoonlijke gegevens worden gevraagd en gebruikt als die noodzakelijk zijn om een overeenkomst uit te voeren, zoals een bestelling via de webshop. Adresgegevens zijn in dat geval noodzakelijk, uw bedrijfsnaam en telefoonnummer zijn optioneel. Door het aanvinken van de optie ‘nieuwsbrief’, geeft u toestemming dat uw mailadres bijgehouden wordt in een mailing list. U kunt ten allen tijde uitschrijven door onderin diezelfde nieuwbrief die actie uit te voeren of door te mailen naar nfo@nathaliejdb.be.

Er wordt op deze website geen gebruik gemaakt van Hotjar user recordings of remarketing via AdWords, noch gepersonaliseerde e-mailmarketing waarbij content getoond wordt op basis van eerder aangekochte of bekeken producten of op basis van andere kenmerken van een persoon (leeftijd of geslacht).

Heb je een account aangemaakt in de webshop? Dan kan je zelf altijd alle gegevens inzien en wijzigen. Om andere wijzigingen door te geven of om e-mailvoorkeuren (bijvoorbeeld uitschrijven) door te geven, kunt u mailen naar hello@wolvin.be. Zo worden alle gegevens in de backoffice of database aangepast. U hebt ook het recht om vergeten te worden, bijvoorbeeld de gegevens van een eerdere bestelling. Opnieuw kunt u daarvoor mailen naar nfo@nathaliejdb.be met reden tot vraag van verwijdering van gegevens.

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel van verwerking. Voor statistische (individueel gebruik door Wolvin alleen) doeleinden worden deze bijgehouden gedurende 5 jaar.

Je gegevens zullen nooit aan derden doorgespeeld worden, verkopen of gratis ter beschikking stellen tenzij dit hoogst noodzakelijk is voor verzendingen van bestellingen, zoals het doorgeven van het adres aan de transporteur. Bij het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden waarin ook de privacy policy is opgenomen.

Met Google Analytics-cookies worden persoonsgegevens verwerkt van iedere websitebezoeker zonder voorafgaande toestemming. Er is een bewerkersovereenkomst met Google gesloten, het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd, het ‘gegevens delen’ is uitgezet en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

bottom of page