Sfeerbeeld mooi!.jpg

PERSONAL GROWTH
MADE FUN

Wat als persoonlijke groei kon aanvoelen als vakantie? Als een lange, zonnige namiddag met vriendinnen? Als een glas rosé met je bestie? 

Enter de Wolvin events. 

Niets is bepalender voor ons geluk dan de mate waarin we blijven groeien. 

Maar om dat te doen en te blijven volhouden, moet het iets zijn waar we plezier in hebben. 

Daarom vinden we het bij Wolvin belangrijk om die groei vooral een fun and uplifting affair te maken. Met ruimte voor wat echt is, maar ook met ruimte om te vieren. 

 

EVENTS

What's Happening?

*Sommige events worden hier vertoond maar zijn enkel beschikbaar voor Wolvin members.

Nog geen lid maar wel interesse? Bekijk hier de formules.

 • 02 sep. 19:00 – 16 dec. 23:00
  Online traject
  Een online traject voor mama's die met meer plezier en minder kramp willen mama zijn. Laat Momma Wolf je tonen hoe je dat doet.
 • 17 okt. 20:00 – 21:00
  Webinar
  Relatie-legende Esther Perel zegt dat niks de kwaliteit van ons leven meer beïnvloedt dan de kwaliteit van onze relaties. Hoe je high quality relaties bouwt en onderhoudt, dat leer je hier!
 • 14 nov. 20:00 – 21:00
  Webinar
  Waarom sabotteren we onszelf zo vaak, juist als het goed begint te gaan? As it turns out is dit een universeel patroon. Dit webinar gaat over de zogenaamde 'Upper Limit', over het glazen plafond dat we onszelf allemaal opleggen - hoe succesvol we ook zijn - en hoe we erdoor kunnen breken.
 • 07 mrt. 2023 09:00 – 09 mrt. 2023 16:00
  Westouter, Blauwepoortstraat 2, 8954 Westouter, België
  Gun jezelf 3 dagen in het prachtige kader van Blauwpoort (Westouter) om even afstand te nemen van je leven en business, doelen te herevalueren, dromen grootser te maken en op te laden aan de wijsheid van de Wolvin en de kracht van andere ondernemende powerhouses.