top of page

VERZENDEN & RETOURNEREN

Wat kost de verzending? 

Verzenden is gratis vanaf  59 EUR. Voor alle bestellingen onder dat bedraagt de verzendkost 5,40 EUR.

Wanneer wordt mijn pakje verzonden?

Gedurende de week worden bestellingen die voor 14u geplaatst worden, de dag zelf nog behandeld en verzonden. Alles wat na 14u besteld wordt, behandelen we de werkdag erop. 

Orders die in het weekend worden geplaatst, of op vrijdag na 14u (WORK-LIFE-BALANCE girlfriend ;) )  worden de eerstvolgende maandag behandeld en verzonden. 

Van zodra je pakje verzonden is, krijg je per mail een bevestiging. 

Wanneer mag ik mijn pakje verwachten?

Bestel je voor 14u dan wordt je pakje de werkdag erop geleverd. Bestellingen die na 14u worden geplaatst worden de volgende werkdag behandeld en verzonden, en ontvang je dan de werkdag daarna.

Plaats je je bestelling op vrijdag na 14u dan mag je je pakje de dinsdag daarop verwachten.

 

Van zodra je pakje verzonden is, krijg je per mail een bevestiging.  

Wat als ik niet tevreden ben met mijn bestelling? 

Win-Win is een basisprincipe bij Wolvin. Dat betekent dat wij maar tevreden zijn als jij dat bent. Als dat om wat voor reden dan ook, toch niet helemaal het geval is, kan je de producten terug sturen.

Dat doe je zo: 

  • Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een mailtje naar hello@wolvin.be met de artikelen die je wenst te retourneren, de reden van retour en je ordernummer.

  • Stuur het/de artikel(en) in perfecte conditie (ongebruikt/onbeschadigd/geurloos) terug.

  • Stuur het/de artikel(en) in de originele onbeschadigde verpakking (indien van toepassing) van het product zelf terug.

  • Gebruik de originele envelop of verzenddoos waar de artikelen oorspronkelijk mee zijn verzonden (zorg dat de doos goed voorzien is van beschermmateriaal om beschadiging te voorkomen). Mocht je de envelop of verzenddoos niet meer in bezit hebben of is deze te groot, stuur ons een mailtje en dan overleggen we hoe we verder gaan.

  •  De kosten voor het retourneren van een pakketje zijn voor je eigen rekening.

  • Je kunt de/het artikel(en) ook kosteloos zelf terugbrengen bij Wolvin (Jozef Cardijnlaan 11, 8620 Nieuwpoort). Hiervoor blijven de voorgaande stappen van toepassing: aanmelding retour per mail binnen 14 dagen na ontvangst, het/de artikel(en) in perfect conditie zoals hierboven gespecifieerd.

Het bedrag zal binnen enkele dagen na ontvangst van het artikel terug gestort worden. Hiervan wordt je per mail op de hoogte gebracht. 

Kan ik artikelen omruilen? 

Het is niet mogelijk om artikelen om te ruilen.

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een terugstorting van het aankoopbedrag.

Wil je een ander artikel kopen, dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. 

Uitzonderingen

Wolvin behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of de verpakking onzorgvuldig is geopend of beschadigd geraakt is.

bottom of page