top of page
Zoeken

MEDITATIE VOOR TOUGH TIMES

De wereld lijkt in brand te staan: aardbeving op Haïti, letterlijk bosbranden overal rond de middellandse zee, de inname van Afghanistan, het overlijden van @lara.by.lara, ... (en dat staat nog los van whatever er mogelijks gewoon in jouw persoonlijke leven aan het gebeuren is momenteel.)

Het is op die momenten waarop het leven bijzonder overweldigend lijkt te zijn, dat meditatie echt een lifesaver is. (Los van het feit dat het dat ook gewoon is als alles cool & jiving is, maar dan lijkt het gewoon minder dringend).

Meditatie brengt je terug naar de plek in jou waar het altijd stil en rustig is. Daar waar je antwoorden vind, hoop, inzichten, guidance, kracht of de moed om te doen wat er jou te doen staat.

Deze meditatie doet net dat: ik neem je mee, heel zachtjes, naar die plek in jou. Zodat je de weg er naartoe leert kennen en onthouden, om er telkens opnieuw naar terug te keren.


See you in the gap pack ;)


Nath


P.S.: Vergeef me mijn overvloedige ge-euh you guys. Ik probeer het af te leren maar JEZUS is het hardnekkig ;) Tijdens de meditatie zelf valt het weg.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page