top of page

Aan de buitenkant
ziet het er allemaal ok uit

je hebt een fijn gezin, een job, een huis, een stel leuke vriendinnen en misschien zelfs een hond en een paar hobby's.

maar vanbinnen vraag je je af of het wel normaal is dat je nog zo weinig vreugde voelt of dat het zo lang geleden is dat je je nog eens echt opgewonden voelde. 

Je vraagt je af of 'dit' het dan is en of het normaal is dat je gestopt bent met groeien en leren en evolueren? 

Of het normaal is dat je met een milde verbittering terugdenkt aan de Grote Dromen en toekomstvisioenen die je voor jezelf had. 

Het antwoord is: ja, het is normaal. Als je met normaal bedoelt dat het de norm is. Want ja, het is mogelijks wat je hoofdzakelijk rondom je ziet. Maar neen, het is niet de bedoeling. 

Het is niet de bedoeling dat je leven stopt eens je pakweg 35 bent en kinderen hebt - om nu even heel dramatisch te klinken. Voor jou niet. Voor je kinderen niet. En voor de wereld niet. Want geloof het of niet, de wereld die daarbuiten in brand staat; die heeft jou nodig in your best shape. Die heeft jouw energie, jouw enthousiasme, jouw creativiteit en jouw drive nodig. (And don't even get me started on your kids and loved ones). 

Enter het Reclaim Your Life traject. Een unieke mix van coaching, mentoring & spiritual direction waarin ik een select groepje vrouwen 1:1 klaarstoom om met moed, big cojones en veel plezier hun leven om te vormen zodat zij kunnen doen wat zij verondersteld zijn hier te doen, en we can throw this thing around. 

Ben jij één van hen? 

Image by Geranimo

read on you cheetah

WAT ANDEREN ZEGGEN

Hannah.png
"Begeleid worden door Nathalie is je kader weer scherp stellen op een manier die aanvoelt alsof het effortless is. 
Met veel vertrouwen en zachtheid zal ze je in no time tot de kern leiden en wijzen naar die plek waar de meeste groei is." 

Hannah

vraag je je wel eens af

of er geen andere, betere manier is?

Eentje waarin de meerderheid van je tijd en energie opgaat aan dingen die er effectief voor jou toe doen? Een leven waarin je de kids van school kunt ophalen als je dat belangrijk vindt, zonder te moeten inboeten op levenskwaliteit? Een leven dat gebouwd is rondom en vanuit de dingen die er voor jou echt toe doen. Een leven waarin je jezelf voelt en ziet groeien en in plaats van het gevoel te hebben al te lang op dezelfde plek stil te staan? 

Dit traject is het antwoord. 

Kopie van nieuwsbrief_handtekening.png

Dit traject omvat

3 maanden intensieve 1:1 coaching, mentoring & spiritual direction

01

02

een unieke mix van mentoring
& spiritual direction 

1x 2u LIFE AUDIT + GOALSETTING

AUDIT DEBRIEF + PERSONAL PLAN

Tijdens de eerste sessie leggen we heel duidelijk jouw doel vast voor dit traject, en doen we een audit van de verschillende facetten van je leven zodat we inzicht krijgen in waar het groeipotentieel zit (en wat dat in de weg staat). 

Op basis van de eerste sessie maak ik voor jou een persoonlijk verslag van de life audit met daaraan gekoppeld een hands-on, praktisch en persoonlijk plan om jouw doelen te bereiken, alsook hoe we anticiperen op de onvermijdelijke bumps in the road en curveballs. I've got you all covered babe.  

03

5 X 90 MINS 1:1 COACHING

waarin we samen het plan uitrollen, testen en bijsturen waar nodig. De consistentie, frequentie (om de 14 dagen) en accountability van dit stuk van het traject is wat echte resultaten oplevert en ervoor zorgt dat we op het einde van onze drie maanden samen het vooropgestelde doel bereiken.  

04

SPECIAAL ONTWORPEN MEDITATIES & VISUALISATIES

Meditatie en visualisatie zijn key vaardigheden in het creëren van een leven dat klopt voor jou. Daarom heb ik speciaal voor dit traject een pakket ontwerpen aan meditaties en visualisaties die je zullen helpen blokkades opheffen en met meer rust en flow de veranderingen teweegbrengen die jij voor jouw leven wil.

"I've been there and I've figured out a way. Let me take you on that journey!" 

Mijn 
verhaal & missie

Dit verhaal begint pakweg 15 jaar geleden

Toen ik besloot te genezen van anorexia. Ik maakte een pact met mezelf, dat als ik dan toch dat snoeiharde gevecht voor mijn leven zou aangaan; het zou zijn om echt. te. leven. 

Dat heb ik sindsdien elke dag van mijn leven gedaan: geleefd vanuit mijn hart en intuïtie, zonder compromissen.

 

Op die manier ben ik erin geslaagd een leven on my own terms te creëren: een leven dichtbij de zee, dat gecentreerd is rond de dingen die er voor mij echt toe doen, met tijd om te sporten tijdens de week (en in een goeie week zelfs eens te surfen). Een leven waarin ik de ochtend rustig kan beginnen met een wandeling of een meditatie en ik de mogelijkheid heb om onze kids na school te kunnen oppikken en er voor hen te zijn. Een leven ook waarin ik niet te moeten stressen als ze eens ziek vallen of een off-day hebben. 

Een leven met ruimte om te plannen naar mijn eigen energie-levels: vol gaan als ik daar zin in heb, en vol vertragen als ik dat nodig heb. 

En dat alles zonder financieel te moeten inboeten en dus zonder aan levenskwaliteit te moeten verliezen, integendeel.

De afgelopen jaren mocht ik vanuit mijn levenservaring honderden anderen inspireren en begeleiden om hetzelfde te doen: een leven bouwen dat hun dromen en verlangens weerspiegelt, eerder dan hun angsten en beperkende gedachten. 

Mijn kracht bestaat erin dat ik dit pad zelf bewandeld heb. Ik heb van scratch mijn droom verwezenlijkt om auteur te worden, een eigen praktijk te starten als coach & psychotherapeut, te wonen waar mijn hart lag (ipv. het hart van de economie, en dat lang voordat digital nomads een ding waren), een leven als ondernemer te combineren met het moederschap en een langdurige relatie.

 

I've been there and I've figured out a way. Let me take you on that journey! 

READY FOR A LIFE ON YOUR OWN TERMS? 

Reclaim Your Life Traject 

Prijs 2023, gaat omhoog vanaf 2024

- 1 x 2u kick off sessie

- Life Audit + debrief

- Personal Plan + strategie

- 5 x 90 mins 1:1 coaching

- Download pakket van meditaties & visualisaties

- E-mail support doorheen het hele traject 


* Excl. BTW
* Afbetalingsplan mogelijk 

2.750€

you know you want to. and you know you don't wanna miss out on your seat. 

Habits.jpg

is dit traject voor mij?

ik vind het superbelangrijk dat je de juiste investering op het juiste moment doet. Daarom deze checklist. 

Mocht je achteraf nog met twijfels zitten, aarzel niet om een gratis intake aan te vragen. 

Dit traject is niet voor jou als

 • Je niet overtuigd bent/gelooft dat er een hogere, liefhebbende macht is die je kan en wil helpen naar een vrijer, meer vreugdevol leven
   

 • Je niet bereid bent om met een open geest de tools en inzichten aan te nemen en uit te proberen die ik je onderweg aanreik
   

 • Je (nog) niet klaar bent om actie te ondernemen op de inzichten die je onderweg krijgt ("Ik weet het wel maar...") 
   

 • Je mentaal en emotioneel de energie niet hebt die dit traject van je vraagt (bijv. omwille van een depressie, burn-out of een therapietraject waarin je nog zit.) 

Dit traject is keihard voor jou als

 • Je ergens wel vermoedt dat het allemaal net iets vrijer, vreugdevoller en comfortabeler zou moeten zijn maar; 
   

 • Je niet direct weet hoe en waar te beginnen om voorwaarts momentum te creëren richting een leven dat meer aansluit bij wat jij echt wil
   

 • Je best al wat persoonlijke groei hebt gedaan en heel wat inzichten en informatie hebt verzameld, maar je je wat overweldigd voelt en dus geen actie onderneemt
   

 • Je beseft dat je op je eentje maar zover komt, en je op zoek bent naar iemand die de weg kent en met je meewandelt, meeviert en je oplapt als je struikelt. 

FAQ

Veel voorkomende vragen 

01

Is er een betalingsplan mogelijk? 

Als het moeilijk of niet mogelijk is voor jou om het volledige bedrag in één keer te betalen kan je gespreid betalen doorheen het traject; hetzij via twee betalingen van 1.500€, of drie maandelijkse betalingen van 995€. 

Mail hiervoor naar hello@wolvin.be met onderwerp: "aanmelding RYL - afbetalingsplan"

03

Wat als ik niet tevreden ben? 

Jouw tevredenheid is mijn criterium voor het welslagen van dit traject. Als je ergens onderweg voelt dat het niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kunnen we het traject stopzetten en betaal ik het reeds op voorhand betaalde bedrag voor de sessies die niet hebben plaatsgevonden terug. 

02

Kan ik later nog aanmelden?

Je kunt je aanmelden tem vrijdag 22/12/2023 (tenzij alle beschikbare plekken voordien al zijn ingenomen). Nadien gaan de inschrijvingen weer dicht en moet je wachten tot minstens maart of april om opnieuw te kunnen starten. (Hou er rekening mee dat de prijzen in 2024 stijgen). 

04

Zijn er groepssessies? En waar gaan de sessies door? 

Dit traject is volledig 1:1. Alle sessies kunnen online doorgaan via een Zoom call, maar kunnen net zo goed live doorgaan bij mij in de praktijk in Nieuwpoort. Zoals het comfortabelste is voor jou. 

bottom of page