top of page

ma 09 jan

|

Webinar reeks

Forged by the fire

3delige webinarreeks over opportuniteiten ontdekken in en groeien doorheen de crisis in plaats van deze machteloos te ondergaan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Forged by the fire
Forged by the fire

Tijd en locatie

09 jan 2023, 20:00 CET – 31 jan 2023, 20:00 CET

Webinar reeks

Gasten

Over het evenement

In deze 3delige webinarreeks gaan we concreet op zoek waar de opportuniteiten zitten voor jou tijdens de crisis, en hoe je sterker dan ooit uit deze crisis kunt komen. De reeks is als volgt opgebouwd: 

1. OPPORTUNITEITEN IN DE CRISIS (Maandag 9 januari - 20u) 

Elke crisis heeft winnaars; en elke crisis houdt ook ontelbare zaadjes van groei en vooruitgang in zich. In deze sessie gaan we samen op zoek naar wat die voor jou kunnen zijn. 

2. SURFEN OP DE GOLF (Donderdag 19 januari - 20u)

Navigeren in tijden van crisis: welke routines en gewoontes helpen om niet alleen te overleven in tijden van crisis maar te groeien naar een volgend niveau van geluk en succes in jouw leven. Hoe kan je maw surfen op de golf van de crisis in plaats van erdoor te worden verpletterd? 

3. RISE LIKE A PHOENIX (Dinsdag 31 januari - 20u) 

Getransformeerd en sterker uit een crisis komen. Een crisis is als een vuur dat je ofwel verwoest, of gewoon sterker maakt -> Forged by fire. Jij bepaalt wat een crisis voor jou zal zijn. In deze laatste sessie gaan we aan de slag met hoe jij uit deze crisis wil en zult komen. 

Alle sessies zijn tem eind februari te herbekijken in replay. 

Deze reeks heeft een eigenlijke waarde van 295€ maar bied ik aan aan de prijs van 125€ (excl. BTW) in het licht van de uitdagende tijden waarin we ons bevinden en vanuit mijn verlangen en commitment om zoveel mogelijk vrouwen toegang te geven tot tools die hen zullen helpen. 

Tickets

  • Forged by the fire

    Ticket voor deelname voor niet-leden aan de 3 webinars in deze reeks.

    € 125,00
    +€ 3,13 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page