top of page
Zoeken

Hallo! en welkom bij Wolvin.

Bijgewerkt op: 2 jun. 2021


YES! Na maanden werk is hij dan eindelijk online, de Wolvin website en ik en zooo excited om ALL THE THINGS met jullie te delen!

Wolvin is vooral geboren vanuit mijn passie voor de ontembare vrouw. Weinig dingen maken me gelukkiger dan verbinden met haar en vanuit mijn meest pure en vrije essentie te leven.

Hoe dat er in mijn geval uit ziet? Denk luide muziek, onafgelekte uitspraken, wilde haren na een dag op zee, avonden rond het kampvuur, luid lachen en heel veel rosé met andere untamed girlfriends.


Dààrvan laad ik op. En als ik dat te weinig heb of doe, dan word ik flets, treurig, ongeïnspireerd en een tikje bitter. Niet echt wat je een meerwaarde voor de wereld zou noemen dus.


Maar Wolvin is ook geboren vanuit wat ik in mijn praktijk heb gezien en geleerd, dat zoals CPE (Carissa Pinkola Estés) in haar lifechanging boek zegt, de ontembare vrouw een bedreigde diersoort is geworden. Dat onze innerlijke wilde natuur net zo onder druk staat als die in de buitenwereld, en dat ook daar, de wereld niet beter van wordt.


Enter, deze website en community. Opdat we elkaar kunnen beschermen tijdens en aanmoedigen in het neerleggen van alle maskers en normen die ons niet dienen, om terug te keren naar wie we altijd al voorbestemd waren om te zijn.


Want dat, is wat de wereld vandaag nodig heeft: de klauw van Momma Wolf; de ongetemdheid van de wolvin die haar neus ophaalt voor wat stinkt en er zonder drama, gewoon van weg wandelt; de kracht van de roedel, als vrouwen met elkaar verbinden en het beste in elkaar naar boven halen.


Dat, is wat de wereld nodig heeft, en dat is wat Wolvin voor jou wil zijn.


Ik hoop je hier dan ook vaak terug te zien en je daarin, als Chief Executive Wolf te kunnen dienen voorbij je wildste dromen en verlangens.

Verwacht je onder meer, aan de krachtigste inzichten, nuttigste tools, meest inspirerende talks en coolste lifestyle essentials om jezelf mee te vieren.


Allen zorgvuldig en met veel liefde geselecteerd, door yours truly.


Up & at 'em pack,


X

Nath

Founder & CEW0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page