top of page
Zoeken

I'll buy me my own bubbles Brenda

Jezus, ken je dat?!

Amper zijn er knopen doorgehakt mbt de sinterklaas van de kids (en weeks daarvoor vierden we hier nog de verjaardag van onze jongste) of je voelt de hete adem van de kerstman al in je nek voor de volgende reeks cadeaus 🤯🤯🤯. (En misschien willen we bij dat beeld niet te lang blijven stilstaan ;) )

Dat dan ook nog eens in een economisch klimaat waarin we onszelf amper een nieuwe string durven kopen, en waarin mensen dus meer dan ooit bezig met hun geld goed te investeren, bijvoorbeeld in cadeaus waar anderen echt iets mee zijn.


En dat soort cadeau, lieve wolvin, is groei. Geef groei dit jaar. Geef veerkracht, hoop, zelfinzicht. Geef motivatie, inspiratie, perspectief en verbondenheid.

Want dat is veel meer wat je loved ones nodig hebben dan alweer een Bongo-bon voor ontbijt met bubbels; waarin doorgaans enkel de bubbels voorzien zijn.I’ll buy me my own bubbles Brenda, maar geef me groei. Geef me inzicht. Geef me hoop. Geef me motivatie, inspiratie en perspectief om 2023 niet alleen te overleven, maar om er ondanks de omstandigheden, een heerlijk jaar van te maken.

En dat kan je geven dankzij Wolvin, want vanaf nu tot 14 december kan je een bestelling plaatsen voor een bedrag naar keuze om in te ruilen binnen Wolvin; hetzij in het membership, hetzij voor het volgen van een webinar of een individuele coaching sessie, hetzij om deel te nemen aan één van de surf meet-ups die er dit voorjaar en deze zomer terug aankomen of elk ander event bij Wolvin. Het bedrag is één jaar geldig en kan 1 jaar lang worden ingewisseld.


Hoe? Gewoon een mailtje sturen naar hello@wolvin.be met het bedrag dat je wilt schenken, de (naam van de) persoon aan wie je het wil schenken (eventueel waarom); en jouw huisadres (daar stuur ik de cadeaubon naartoe).


That’s it!


Jouw keuze telt. Echt.

Geef groei dit jaar,


x

Nath

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page