top of page

wo 28 jun

|

Webinar

The Alchemy of Healing

Replay van deze vierdelige webinar reeks over de spirituele principes bij heling en herstel. Nu tijdelijk te herbekijken tot eind juli, in het kader van de podcast reeks 'A crash Course in Miracles'.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
The Alchemy of Healing
The Alchemy of Healing

Tijd en locatie

28 jun 2023 19:00 – 29 jul 2023 19:00

Webinar

Gasten

Over het evenement

WAAROVER GAAT DEZE REEKS? 

Waarom genezen bepaalde mensen en anderen niet? Hoe past ziekte binnen een groter goddelijk plan? Hoe kunnen we zin geven aan de soms totale chaos en tragedie die onstaan in de context van ziektes? Hoe begeleiden we en wandelen we mee met mensen in herstel? 

Hoe saboteren we ons eigen herstel en hoe faciliteren we het? 

Deze reeks combineert spirituele en mystieke inzichten om een uniek beeld te werpen op hoe we herstellen en vrijer worden, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. 

PRAKTISCH

Wanneer je je voor het event inschrijft krijg je per mail een link om je aan te melden voor de webinar reeks. Van zodra je je aanmeldt zijn de vier sessies beschikbaar voor jou. Alle sessies blijven beschikbaar tem 29 juli. Daarna gaat de reeks terug offline. 

In diezelfde email ontvang je een downloadlink voor de hand-outs die bij elke sessie horen. De link is een week geldig dus download je best direct alle presentaties. 

Vragen die je hebt mag je sturen naar hello@wolvin.be! 

Tickets

  • The Alchemy of Healing

    € 19,00
    +€ 0,48 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page