top of page

di 07 mrt

|

Westouter

3 daagse retreat Ongetemd Ondernemen

Gun jezelf 3 dagen in het prachtige kader van Blauwpoort (Westouter) om even afstand te nemen van je leven en business, doelen te herevalueren, dromen grootser te maken en op te laden aan de wijsheid van de Wolvin en de kracht van andere ondernemende powerhouses.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
3 daagse retreat Ongetemd Ondernemen
3 daagse retreat Ongetemd Ondernemen

Tijd en locatie

07 mrt 2023, 09:00 – 09 mrt 2023, 16:00

Westouter, Blauwepoortstraat 2, 8954 Westouter, België

Over het evenement

Workshop op dinsdag: the peace of wild things

Wat heeft de wijsheid van de Wolvin ons te leren over ondernemerschap?

Vanuit die wijsheid kaderen we jouw ondernemerschap binnen een groter verhaal en bewegen we van verkrampt en angstig ondernemen naar ontspannen, vreugdevol en vooral succesvol ondernemen.

Vele vrouwen lopen op heel dun ijs, schurken tegen een platte batterij aan en doen vaak bovenaardse inspanningen om alle balletjes in de lucht te houden.

In deze eerste workshop leren we van andere ‘wild things’ hoe we kunnen we ondernemen vanuit onze kracht, onze buik en ons vertrouwen; en hoe dat als vrouwelijke ondernemer onze unieke gave kan zijn aan onszelf en de onderneming die we in de wereld zetten.

Workshop op woensdag: reclaim your business

Nu je verbinding hebt met de buitengewone kracht en het vuur dat je in je draagt, gaan we aan de slag met hoe je die kracht kunt loslaten op en channelen in je business. Ver weg van zweverige praat gaan we echt met tactiek en strategie onze unieke kracht channelen.

Dat gaat ondermeer over van jouw business (terug) jouw business maken.

Wolvin en ongetemd leven blijven ver weg van algemene standaardaanpakken die ‘werken voor iedereen’ en wil vrouwen vooral helpen ontdekken hoe zij willen, moeten en mogen ondernemen, omdat dat de enige manier is waarop langdurig ondernemen mogelijk en succesvol kan zijn.

Workshop op donderdag: managing your wild self

Tijdens deze laatste workshop staan we stil bij hoe we de inzichten die we in workshop 1 en 2 hebben verzameld kunnen ompolen in hele concrete afspraken, routines en structuren die ons helpen om ontspannen, vreugdevol en vooral succesvol te ondernemen.

Hierin staan we stil bij angst- en crisismanagement, tijd- en energiemanagement en peoplemanagement.

Deel dit evenement

bottom of page